Partners in leerlingenzorg

Dorpsteam

Opvoeden en opgroeien is niet altijd even makkelijk. Het is heel normaal dat je tegen een vraag of een probleem aanloopt waar je zelf even niet uitkomt.  Of dat er iets is dat je graag met iemand wil bespreken. Dan is informatie of ondersteuning welkom of simpelweg zelfs nodig. Maar wie helpt u het beste op weg? Er zijn zoveel organisaties voor jeugd(gezondheids)zorg!

Het dorpsteam is een instantie waar je met al je vragen of problemen terecht kunt, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook. 

In het schooljaar 2020-2021 zal weer gestart worden met de maatschappelijke spreekuren. In verband met de coronamaatregelen zal dit geen inloopspreekuur zijn maar dient u tevoren een afspraak te maken.

Heeft u een vraag rondom opvoeden en opgroeien, dan kunt u dus een afspraak maken om naar het spreekuur te komen.

Spreekuur is elke even week op woensdagochtend tussen half 9 en half 10 en vindt plaats in het kantoortje tegenover de teamkamer. Een afspraak kunt u maken door een email te sturen naar

Ruth Hosli: rhosli@imwbreda.nl 06-18961171

Of naar:

Linda van de Wiel: l.van.de.wiel@meewestbrabant.nl 0614217248

 

GGD

Om mogelijke problemen in het opgroeien tijdig te kunnen signaleren, worden alle kinderen op 5-6 jarige leeftijd en op 10-11 jarige leeftijd gezien door de afdeling Jeugd en Gezin van de GGD West-Brabant. Daarbij wordt preventief gewerkt, dat wil zeggen, uit voorzorg. Jeugd en Gezin helpt bij het bewandelen van de juiste weg als er problemen zijn gesignaleerd. 

 

Terug

Van Gaverenlaan 10A

5131 CT Alphen Nb

013-5081377

info@nullwillibrordusschool-alphen.nl