CJG/Partners in leerlingenzorg

CJG/Partners in leerlingenzorg

CJG

Opvoeden en opgroeien is niet altijd even makkelijk. Het is heel normaal dat je tegen een vraag of een probleem aanloopt waar je zelf even niet uitkomt.  Of dat er iets is dat je graag met iemand wil bespreken. Dan is informatie of ondersteuning welkom of simpelweg zelfs nodig. Maar wie helpt u het beste op weg? Er zijn zoveel organisaties voor jeugd(gezondheids)zorg!

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is een plek waar je met al je vragen of problemen terecht kunt, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook.  Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé vraagbaak voor ouders, opvoeders, en kinderen en jongeren van 0 – 23 jaar. De deskundigen hierin staan voor je klaar!

Op de volgende manieren kan je met het Centrum voor Jeugd en Gezin in contact komen:

  • via de telefoon, 24 uur er dag: 0800 – 4440003
  • via de website www.cjgbreda.nl

GGD

Om mogelijke problemen in het opgroeien tijdig te kunnen signaleren, worden alle kinderen op 5-6 jarige leeftijd en op 10-11 jarige leeftijd gezien door de afdeling Jeugd en Gezin van de GGD West-Brabant. Daarbij wordt preventief gewerkt, dat wil zeggen, uit voorzorg. Jeugd en Gezin helpt bij het bewandelen van de juiste weg als er problemen zijn gesignaleerd. 

 

Terug

Van Gaverenlaan 10A

5131 CT Alphen Nb

013-5081377

info@nullwillibrordusschool-alphen.nl